29.3.2015 - Mykistävä viikko!

Eipä olisi viikko sitten uskonut näin lämmintä vastaanottoa järjestyksessään toiselle The Average Men -videolle. Ällis! Jopa SpinTV nosti Epic Winter Disc Golfin Picks of the week -osioonsa. Mykistävää. Tämän kunniaksi galleriaan lisätty EWDG:n Kuvauspäiväkirja josta voi käydä lueskelemassa yksityiskohtaisemmin videomme tekoprosessista.

Haluamme nöyrästi kiittää joka ainoaa videon katsonutta, sitä jakanutta ja kommentoinutta tahoa. Frisbeegolfin harrastajat ovat aivan uskomattoman hieno yhteisö ja on suuri kunnia ja etuoikeus tuntea kuuluvansa siihen kiinteänä osana. Tavataan radoilla! Ja sama englanniksi!22.3.2015 - Uutta videota törkkää!

Samat Oulukiekkoilun lahjattomimmat kaverit, jotka noin kuukausi sitten kävivät täällä leuhottamassa uuden kameransa kanssa, ovat saaneet talvikiekkoiluvideonsa julkaisukelpoiseksi. Siitä ällistelemään, että mitävit:19.2.2015 - Kausi 2015 ja uusittu kalusto!

Oulukiekkoilun lahjattomimmat kaverit ovat aloitelleet pari viikkoa sitten eeppisen talvivideon kuvaukset ja työ edistyy kivasti. Samassa rytäkässä päätimme uusia myös kuvauskalustoa ja pääkameraksi löydettiin aivan timanttisen kova Sony A7S. Pienestä koostaan huolimatta se pystyy ihmeisiin. Varsinkin hämärässä. Eli sen on ikään kuin kameroiden Mauri Pekkarinen. Tämän kunniaksi info osuuden kalustoluettelo päivitetty.


23.12.2014 - Joulutoivotukset

Keskivertoilijat haluavat toivottaa hyvää ja rauhallista Joulua kaikille! Joululoma tullaan käyttämään tehokkaasti seuraavaa videota suunnitellessa ja uusia kalustoliipasimia hankkiessa. Talvella tullaan kuvaamaan nimittäin aivan jäätävä talvikiekkoiluvideo. Valmista on näillä näkymin maaliskuun lopussa. Siihen asti:21.9.2014 - The Average Men

Oulukiekkoilun keskivertomiehet päättivät lähteä päiväksi kuvaamaan kaikkien aikojen eeppisintä kiekkovideota. Mutta siitä tulikin tällainen.21.9.2014 - Perselataska palaa

Arkistojen kätköstä kaivettu "uudehko" pakina perselataskan paluun kunniaksi. Ei kun lukemaan.


20.9.2014 - Perse on viimein ruvella

Kappas kun sivutkin ovat nyt kahden kuukauden erehtymisten jälkeen ihan julkaisukelpoiset ja linkitkin johtavat jonnekin ja enää ei mene sormi suuhun käyttäjällä, että muttako muttako. Siitä kiinnostuneet navigoimaan syvemmälle ja vastavuoroisesti vahingossa tänne pölähtäneet voivat vapaasti siirtyä googlen kautta muualle tai sitte sinne ikiomaan feisbuukkiin lukemaan, että kenenkä Lasse-Irmelillä on tänään tullut ripuli ja kuka söi tänään rinta kaarella rössypottuja.


20.9.2014 - Youtuben kokeilua

Kokeillaan nyt tuo Youtuben soittimen upotuskin, niin ei sitten myöhemmin tarvitse repiä hiuksia päästä että perkele minkä teki!28.7.2014 - Persruvella herää henkiin

Vielä kun malttaa jonkin aikaa, niin tänne tulee kuulkaa aivan sisältöäkin. Siihen asti koitetaan pärjätä puppugeneraattorin tuottamalla tekstillä. Puppugeneraattori on eri asia kuin pupugeneraattori. Pupugeneraattori on sellainen joka generoi pupuja! Eli kun generaattorin toisesta päästä työntää koivuhalkoja, vanhoja käsipyyhkeitä tai jotain mitä pitää rapsuttaa kynnellä kattilan pohjasta hyvin kärsivällisesti, niin sitten generaattori sanoo bliib-hou! Ja katso: pupugeneraation seurauksena toisesta päästä tulee ulos ylen hämmästyneitä pupuja. Että mitämitä! Niin sillälailla eroaa se pupugeneraattori puppugeneraattorista.


26.7.2014 - Persruvella alkaa hahmottua

Mitähän tästäkin tulee. Ei tuo HTML:llä ole enää entisensä. Ja nykyään pitäisi ottaa huomioon jo kaikki tabletit ja mobiilit ja mitkälie. Ennen oli vain Commodore 64 ja siinä kolme heiluvaa pikseliä ja porukka aivan pähkinöinä: ällis! Ja pelit oli c-kasetilla eikä mistää wlanista oltu ikinä kuultu ja silti oltiin onnellisia kuin omenat!


24.7.2014 - Persruvella hetken huumassa

Päätettiin sitten tehdä kotisivut. Aihe vapaa mutta pakollinen. Nyt on myöhäistä perua! Palvelimet ja domainit ja kaikki hommattu! Eli hat-hat, tekemään, tekemään! Ei auta mukista lottolapun kanssa, että tämäkin pitäisi viedä. Ja autossa jarrut kihnuttaa, pihalla loistava keli hankkia melanooma, paita pitäisi silittää ja olisihan tässä muutakin. Niin ei! Ei selityksiä! Koodia! On tämäkin.